سلام
خدا قوت .چه قدر لوگوتون قشنگ شده، روح دادید به صفحه اصلی.مخصوصا اون کره بژ رنگ لوگو که انگار واقعیه و آدم میخواد لمسش کنه.کلی هم قطار و واگن قطار به سمت شمال و جنوب در حرکته! آدم سر گیجه میگیره!
ولی بهترین بخشش اون تقویمتونه،چون من دیگه احتیاج به انگشتام برای حساب کردن اینکه تو ایران امروز چندم ماهه ندارم .البته اگه یه مهربونی! برام یه تقویم جدید سال دیگه رو سوغاتی می آورد که دیگه خیلی خوشحالتر میشدم ولی تا اونموقع همینم خیلی عالیه.
فقط نمیدونم چرا دیگه از صفحه اصلی یا همون خانه نمیشه رفت تو تالار گفتگو من که هرچی گشتم نفهمیدم از خانه چطوری باید رفت تو فروم .ولی رو هم رفته بهتر شده .فقط اون صفحه خاکستریه که اینجوری نوشتید داخلش :
در این بخش تالارهای متنوعی برای رفع نیاز دندان پزشکی جامعه و موضوعات تخصصی مورد نیاز حرفه.....
خیلی رنگ بی روح و مرده ای دارد که فکر میکردم اونو حتما تغییر خواهید داد ولی تغییرش ندادید و خیلی خسته کننده شده. کلا تالار گفتگو تغییری نکرده.
خیلی دیر به دیر هم پیامها تایید میشه چرا؟اگه من یه وبسایت داشتم زود پیامها رو تایید میکردم که وبسایتم فعال و زنده باشد وقتی مردم زیاد منتظر تایید پستشون باشند و یا هر بارکه بیاند تو فروم همش مطالب تکراری ببینند مطمئنا آمار بازدید یا به قول معروف ترافیک سایت پایین می یاد.
ترتیب پخش کردن اسامی دکترها هم اصلا ایده جالبی نیست من شخصا با باز کردن صفحه یافتن دندانپزشک و دیدن عکس پیشکسوت دندانپزشکان ایران دکتر افتخاری روحیه میگرفتم (البته نه فقط با دیدن عکس ایشون!

)ولی حالا ترتیبش رو به هم زدید پس سنت زیبای احترام به بزرگتر و پیش کسوت چی میشه که از سنتهای مهم ما ایرانیهاست؟
راستی اون عکسهای تو نظر سنجی هم خیلی جالبند, چقدر ریزند باید زیر میکروسکوپ بذاریم وبسایتو تا اونا رو ببینیم ابتکار خنده داری بود.کلی خندیدم اونا رو دیدم.
راستی این جویبار رو هم خیلی وقته برش داشتید صداش خیلی بهم آرامش میداد.
اینها فقط یکسری پیشنهاد از طرف یه دوستدار ایردن بود که امیدوارم مورد توجه واقع بشه.
پوزش بابت دخالت در کار بزرگان .