گفتاورد |
---|
www.irden.com/mardom/moshavereh/
پایگاه ایردن این امکان را فراهم نموده است که کاربران بتوانند با پرداخت مبلغی کمتر از هزینه مراجعه به یک «کلینیک دندان پزشکی» یا «مرکز مشاوره حقوقی» یا «دفتر مهندسی طراحی داخلی»، با متخصصین این سه رشته به صورت آنلاین مشورت داشته باشند. از همکاران و دست اندرکاران دندان پزشکی دعوت میشود ضمن استفاده از مشاورین خوبی که با ایردن در حوزه های طراحی داخلی محیط های دندانپزشکی و همچنین پاسخگویی به پرسشهای حقوقی همکاری دارند، بیماران خود را برای مشاوره دندان پزشکی به این بخش ایردن ارجاع دهند. مشاوره های ایردن نه تنها مانع کار همکاران نخواهد بود، بلکه با راهنمایی دقیق و درست ایشان و ایجاد آرامش ناشی از توضیح دقیق مسائل حرفه ای، زمینهی بالارفتن فرهنگ دندانپزشکی و منطقی شدنِ توقع بیماران را در پی خواهد داشت. در بخش مشاورهی دندان پزشکی ایردن، به هیچ عنوان کاربر به دندان پزشک خاص ارجاع نشده و تبلیغی برای شخص با مرکز خاص انجام نمی شود، بلکه پاسخ ها در قالب محوریت دندان پزشک خانوادگی ارائه میگردد. به افرادی که دندان پزشک مشخصی نداشته و اصرار به معرفی درمانگر داشته باشند، تنها توصیهی بخش علمی ایردن این خواهد بود که از طریق جستجو در میان بیش از دوازده هزار دندان پزشکان معرفی شده در این پایگاه، شخص موردنظرشان را خود انتخاب نمایند. ایردن همواره سعی کرده بی طرفی، صداقت، صراحت و انصاف را در فعالیت های حرفه حفظ کند. پیشنهاد می شود با اولین پرسش خود، ما را بیازمایید! پیشاپیش از نگاه خوب شما به ایردن سپاسگزاریم و پذیرا و مشتاقِ نظرات اصلاحیِ همهی دلسوران دندان پزشکی و فرهنگ ایران هستیم. بااحترام - مدیر ارتباطات ایردن |
سلام
من یک سوال حقوقی داشتم اما شما در بخش جدید مشاوره نام شخص حقوقدان را اعلام نکرده اید. اگر ممکن است ایشان را معرفی کنید تا وجه مختصری که فرموده اید را واریز کنم چون مبلغ واقعا منصفانه است. من بخوام برای یک مشاوره به وکیل مراجعه کنم خرج از کار افتادگی و رفت و آمدم بیش از این میشه