در جلسه امروز تعداد 83 دندان پزشک حضور پیدا کردند. در ابتدا از حاضرین درخواست شد که یک نفر مسئولیت ریاست جلسه را بر عهده گیرد که تنها داوطلب آقای دکتر امیررضا رکن بود و اداره جلسه به ایشان سپرده شد و آقایان دکتر مصطفی فاطمی و دکتر قاسمی نیز به عنوان نایب رئیس و منشی در کنار ایشان قرار گرفتند. دکتر رکن در آغاز جلسه اظهار داشت که از نظر قانونی وجود مجمع دوم در یکسال موضوعیت ندارد. بعد دکتر میترا میرمحمدی قصد صحبت داشت که از طرف جمع مخالفت شد. دکتر بیژن اخوان آذری به پشت تربیون رفت و از این که بازرس انجمن، دکتر میترا میرمحمدی با حضور در وزارت کشور به مدیران فعلی انجمن تهمت تقلب در انتخابات و عدم شفافیت مالی زده است شدیداً گله کرد. پس از آن دکتر میرمحمدی از این که به او اجازه حضور در ساختمان جدید انجمن نداده اند و همچنین برای انجام حسابداری انجمن، هیأت مدیره حاضر به پرداخت 5 میلیون تومان هزینه نشده است گله کرد. پس از آن سخنان زیر از سوی برخی حاضرین بیان گردید:
- دکتر محمود میران: همه حساب های ما روشن است و هیچ گونه تخلف مالی در هیأت مدیره انجمن وجود ندارد.
- دکتر بهزاد فرخ زاد: عملکرد هیأت مدیره روشن است. به چنین بحث هایی باید خاتمه داد. در مورد ثبت شرکت ها تلاش ما عقیم مانده است. زیرا ثبت شرکت ها با تعداد 7 نفر مدیران فعلی موافقت نکرد و گفتند تعداد باید 9 نفر باشد و موضوع مورد موافقت وزارت کشور قرار نگرفت. در مكاتبات و اقدامات وزارت كشور خطاهاي فراوان مانع ثبت بوده و موضوع ثبت انجمن همچنان در اداره ثبت در دست اقدام است.
- دکتر ابوالحسن مسگرزاده: از صحبت هایی که مطرح شده من بسیار منقلب شده ام. با وجود مشکلات مهمی که در حوزه های آموزشی، صنفی و مطب داری وجود دارد ورود به این شبهات برای دندان پزشکی خوب نیست.
دکتر جعفر اقبال: اگر واقعاً حق با دکتر میترا میرمحمدی است باید هیأت مدیره استعفا کند و اگر هیأت مدیره حق دارند باید بازرس عزل شوند. این درست نیست که چنین جنجال هایی باشد.
برخی حاضرین اظهار داشتند که این مجمع صلاحیت انتخابات ندارد و نمی توان کسی را عزل یا انتخاب کرد.
دکتر سعادت مشاور حقوقی انجمن: من با خیلی از انجمن ها مرتبط هستم. در هیچ انجمنی چنین بحث هایی مطرح نیست. این جلسه قانونی نیست و نمی تواند درباره چیزی تصمیم گیری کند.
دکتر محمدصادق احمدآخوندی: با داشتن 66 دانشکده دندان پزشکی و بسیاری مسائلی که با آنها مواجه هستیم طرح چنین اختلافاتی در انجمن به صلاح نیست. به قدر کافی دندان پزشکی در معرض خطر هست. خوب نیست که ما با چنین مسائلی سرمان به خودمان گرم شود.
دکتر آخوندی قصد طرح مشکلات ناشی از مدیریت انجمن دندان پزشکان عمومی را داشت که دکتر رکن (رئیس جلسه) این مطلب را خارج از موضوع جلسه دانست و اجازه صحبت نداد.
- دکتر عباس هنردوست: شدیدا با قانونی بودن جلسه مخالفت کرد و اظهار داشت وجود این تقابل درست نیست و همه باید یکپارچه باشند.
- دکتر علی تاجرنیا: با لحن محترمانه اظهار داشت این جلسه را قانونی و رسمی نمی دانم و وجود مجمع عمومی دوم در یکسال مورد قبول نیست.
- دکتر فرشته بقایی: وجود چنین اختلافات و تشنج هایی در انجمن درست نیست و نباید ادامه پیدا کند. همچنین چرا ایمیل و موبایل ما که به انجمن سپرده می شود در اختیار دیگران قرار می گیرد.
- دکتر آیرج کی پور: چرا مرتب مرا همسر بازرس خطاب می کنید، خود من اسم دارم و عضو انجمن هستم.
- دکتر میترا میرمحمدی: ما حساب های انجمن را مشخص می کنیم و گزارش آن را در جلسه دیگری به اطلاع اعضاء خواهیم رساند.
- يکی از دندان پزشکان حاضر با لحن معترضانه ای اظهار داشت مگر ما شهرستانی ها بیکار هستیم که دم و دقیقه برای چنین چیزهایی به تهران بیاییم. همین امروز هر کاری می خواهید بکنید تکلیف را یکسره کنید.
برخی از حاضرین جلسه عبارت بودند از آقایان دکتر محمدعلی افتخاری، دکتر شمس الدین تابش، دکتر عزت الله خامسی، دکتر مرتضی مصفا، دکتر جعفر دادمنش، دکتر احمد قائم مقامی، دکتر حمید عادلی نجفی، دکتر کاظم مهرداد، دکتر غلامرضا غزنوی، دکتر وحید گلپایگانی، دکتر فرامرز مجتهد زاده، دکتر خرازی، دکتر محمد سیف و خانم دکتر مهتاب نوری
جلسه از ساعت 10:30 تا 13:30 بعد از ظهر (حدود 3 ساعت) به طول انجامید و نهایتاً بدون هرگونه نتیجه گیری خاتمه یافت.
جو غالب حاکم بر جلسه با تشکیل آن و مباحث طرح شده از سوی بازرس مخالف بود.