نامه بازرس انجمن علمی دندانپزشکی ایران به اعضای انجمن
21 اردیبهشت 1394
همکاران گرامی
با سلام. این روزها مرتب از من پرسیده میشود که آیا هنوز هم بازرس انجمن علمیدندانپزشکی ایران هستم یا خیر. زمانی که من پاسخ مثبت میدهم میگویند پس چرا به وظیفه قانونیات عمل نمیکنی.
اجازه میخواهم فرایندی را که طی شده به عرض برسانم و گزارش کارم را همان طور که در اساس نامه آمده است در مجمع عمومی ارائه دهم.
1)پروسه به انزوا کشاندن و حذف بازرس زمانی شروع شد که من خواهان حسابرسی عمل کرد مالی هیئت مدیره و روشن شدن وضعیت ساختمان سازی آن و به ویژه برگزاری نمایشگاه و بازار فروش کالا در جنب کنگره شدم. کارشکنی در کارِ بازرسی و پنهان کردن اسناد و چالشهای دیگر را پیشتر در گزارش مجمع عمومی آورده ام و همکاران بسیاری از آن اطلاع یافته اند.
2)برای مشورت و شنیدن راهنمائیها و نظرات همکاران و حل مسئله حسابرسی و ممانعتهای هیئت مدیره انجمن، در تاریخ 8/8/93 فراخوان برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده دادم که متاسفانه این مجمع عمومیتوسط تعداد اندکی از همکاران از مسیر قانونی خود خارج شد. بلافاصله پس از اتمام مجمع عمومی، اطلاعیه ای خدمتتان فرستادم که در آن آمده بود:
اطلاعیه بازرس انجمن علمی دندانپزشکی ایران
غیر قانونی اعلام کردن یک مجمع عمومی رسمی، بر اساس کدام قانون؟
همکاران عزیز دندان پزشک
صبح روز پنجشنبه 8/8/93 نوبت دوم مجمع عمومی برگزار گردید. 85 نفر به فراخوان بازرس پاسخ مثبت دادند.
با این که مجمع عمومی، در یک روز کاری و بیرون از کنگره علمی برگزار میشد و در عمل شهرستانیها امکان حضور نداشتند، این مجمع عمومی، پرشمارهترین مجمعی بود که در زمان فعالیت 19 ماهه این هیئت مدیره برگزار شد. از تک تک بزرگواران شرکت کننده که به فراخوان بازرس پاسخ مثبت دادند، جدای از این که موافق یا مخالف نظر بازرس بودند، از کادر اداری انجمن که با نظم و احساس مسئولیت کار کردند و از سایت هائی که با رعایت بی طرفی سهم بزرگی در اطلاع رسانی داشتند، صمیمانه سپاسگزاری میکنم.
در مجمع عمومی رأی اکثریت حاضران به عنوان رأی مصوب پذیرفته می شود، ولی نه مصوبهای خلاف قانون و اساسنامه.
نکته ای منفی در مجمع عمومی انجمن علمی پیش آمد که ناچارم در همین اطلاعیه به آن اشاره کنم. مجمع عمومی اعلام شده دستور جلسه معینی داشت و میبایست توسط هیئت رئیسه اجرا میشد. پس از رأی گیری برای هیئت رئیسه مشخص شد یک جمع 57 نفری وجود دارد که اکثریت حاضران در جلسه را شامل میشود. هیئت رئیسه برای تامین نظر این جمع که خود منتخب آنان بود، در عمل به تغییر دستور کار دست زد و با این که جلسه با حضور نماینده وزارت بهداشت رسمیت یافته بود، قانونی بودن مجمع عمومی را در ابتدای جلسه به رای گذاشت و سپس جلسه را غیر رسمی کرد ولی چون می دانستند با ترک جلسه، اعضای باقی مانده به لحاظ قانونی میتوانند جلسه را ادامه داده و مصوبات آنان قانونی خواهد بود، از ترک جلسه خودداری کردند و از تریبون هیئت رئیسه چند بار اعلام کردند که این جلسه گپی دوستانه است!!. این نخستین باری بود که در مجمع عمومی یک سازمان مردم نهاد چنین روشی ابداع شد. چنین بدعت گذاری ای قانونی بودن صلاحیت هیئت رئیسه و مصوبات مجمع را زیر علامت سوال میبرد.
اگر جمعی 57 نفره در مجمع عمومی اکثریت داشت نمیتواند «استبداد اکثریت» به وجود آورد و همه مرزهای قانونی تعیین شده را زیر پا بگذارد.
در چنین زمینه ای بود که یکی از اعضای هیئت مدیره، در برابر شرکت کنندگان در مجمع عمومی، معیارهای اخلاقی را در برخورد با همکاران رعایت نکرد و با ایراد اتهام به بازرس، تلاشش را برای شفاف سازی وضعیت مالی انجمن مستوجب زندان دانست!! من چنین سخنانی را نوعی ارعاب برای ترساندن بازرس توسط کسانی میبینم که از محاسبه باک دارند.
همکاران عزیز. متاسفم که به جای حل معضلات اساسی انجمن، چنین روشی در مجمع عمومی توسط همکارانی که اکثریت داشتند در پیش گرفته شد. با این حال این اعمال نمیتواند مشکلات جدی انجمن را پرده پوشی کند و یا ایجاد سدی در برابر بازرسی شود که به انجام وظیفه اش متعهد است. به شما اطمینان میدهم تا زمانی که بازرس انجمن هستم، به پیمانی که با رأی دهندگانم داشته ام وفادار خواهم ماند. بزودی با تشکیل هیئت تحقیق و تفحص، کار را برای روشن کردن وضعیت و شفاف سازی فعالیت مالی و کاری هیئت مدیره، بر اساس آن چه که در اساس نامه آمده است، آغاز خواهم کرد.
هیئت مدیره مجمعی مهندسی شده غیرقانونی با شرکت68 نفر تشکیل داد و با 53 رای، بازرس منتخب 420 عضو انجمن را عزل کرد. چنین کاری همان طور که در نامه ام به کمیسیون انجمنهای پزشکی نوشتم غیر قانونی بود. متن نامه چنین است.
شماره: 118-190993
موضوع: ابطال
مجمع عمومی13 آذر 93
بنام خدا
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
احتراماً در ساعت 20/10 روز دوشنبه 17/ 9/ 93 جهت بررسی اسناد مربوط به مجمع عمومی 13/ 9/ 93 به مسئول امور اداری انجمن ( آقای صداقت پور ) مراجعه کردم.
ایشان اظهار کردند که از طرف هیئت مدیره به ایشان متذکر شدند که برای بررسی اسناد الزاماً به هیئت مدیره درخواست بنویسم. در صورت موافقت ایشان می توانم این اسناد را بررسی کنم.
در همین حال آقای دکتر عبدالجواد رحیم پور خزانه دار انجمن در آنجا حضور یافتند و من این سؤال را از ایشان پرسیدم، ایشان گفتند که این تصمیم مجمع عمومی است.
من اعلام می کنم که در اختیار قرار ندادن اسناد و مدارک در اختیار بازرس قانونی انجمن جرم است و من پیگیر برخورد قانونی مقتضی با این امر خواهم شد. با تشکر
تاریخ: 22فروردین 1394
به: دکتر بیژن اخوان آذری
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
موضوع: اسناد نمایشگاه کنگره سال 94
با احترام. لطفاً همه اسناد و قراردادهای مربوط به نمایشگاه حداکثر تا دو هفته پیش از برگزاری کنگره و نمایشگاه برای بررسی آماده و در دسترس این جانب قرار گیرد.
پاسخ نامه چنین بود:
تاریخ:31/1/94
شماره: 162664/94
همکار محترم سرکار خانم دکتر میترا میرمحمدی
بازگشت به نامهی شماره ی123- 22.194 مورخ 22/1/94 به اطلاع می رساند، برابر صورت جلسه مجمع عمومی به عنوان عالی ترین مرجع تصمیم گیری انجمن دندان پزشکی ایران در تاریخ 13/9/1393 که به تایید نماینده محترم وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی رسیده است، مجمع مذکور بجای شما آقای دکتر جعفری( شفیع جعفری) را انتخاب نموده اند و ایشان از آن تاریخ تاکنون عهده دار وظایف مربوطه بوده اند و تایید می فرمائید که هیئت مدیره نمی تواند بر خلاف نظر مجمع عمل نماید.
دکتر غلام رضا غزنوی
رئیس هیئت مدیره
تاریخ: 16/2/1394
به: دکتر غلامرضا غزنوی
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
موضوع: پاسخ به نامه 162664/94 مورخ 31/1/94
با سلام. نامه ای در تاریخ 22 فروردین 1394 به شماره 123-220194 با عنوان رئیس هیئت مدیره آقای دکتر بیژن اخوان آذری نوشتم. در پاسخی که شما فرستاده اید ( نامه شماره 162664/94مورخ 31/1/94 ) متوجه شدم رئیس هیئت مدیره تغییر کرده است. متاسفانه تا آن زمان تغییر رئیس هیئت مدیره در سایت انجمن و منابع رسمی اطلاع رسانی نشده بود . کادر اداری انجمن نیز بنا به دستور هیئت مدیره برابر نامه ای که در تاریخ 17/9/93 به هیئت مدیره نوشتم از مطالعه اسناد و دفاتر انجمن توسط من جلوگیری کرد و طبیعی بود که ندانم رئیس هیئت مدیره کیست.
2- در نامه ای که فرستاده اید خطای جدی اساسنامه ای وجود دارد که نشان میدهد میخواهید به گونه ای وانمود کنید که انگار پس از این همه سال در سمت رئیس هیئت مدیره بودن، هنوز هم اساسنامه را نمی دانید. ولی از نظر من به عنوان بازرس، این عذر پذیرفتنی نیست. بیشترین خطاهای عمدی اساسنامه ای و ابهامهای مالی ای که بررسی کردم در دوره ای اتفاق افتاده است که شما مسئولیت انجمن را به عهده داشتید.
3- بنا به اساسنامه انجمن علمی، پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرس، تا زمانی که صلاحیت برگزیدگان در انتخابات از سوی کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی تایید نشده و رسماً به انجمن ابلاغ نشده باشد، مسئولان قبلی به وظیفه خود ادامه میدهند. از تاریخ 30 تیر 1390 تا 17 فروردین 1391 یعنی نزدیک به دو سال چون هنوز هیئت مدیره جدید تایید صلاحیت نشده بود، هیئت مدیره سابق با مسئولیت جنابعالی به کار خود ادامه داد.
با این که نیازی به تایید مجدد وزارت بهداشت نداشتم برای گریز از دردسرهای اضافی، نامه ای به وزارت بهداشت نوشتم که پاسخ آن را پیوست کرده ام. همان طور که در نامههای پیشین نوشتم انتظار دارم دست از کارشکنیها برداشته و در راه بررسی وضعیت مالی انجمن مانع تراشی نکنید و همه اسناد و قراردادهای مربوط به نمایشگاه و فعالیت این دوره از هیئت مدیره را در اختیارم قرار دهید.
شماره: 124-90294
جناب آقای دکتر علیرضا استقامتی
دبیر محترم کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی
با سلام. در تاریخ 22-25 اردیبهشت 94 کنگره انجمن علمی دندان پزشکی ایران همراه با بازار فروش کالای دندانپزشکی ( نمایشگاه) برگزار میشود. قراردادهای منعقده بین هیئت مدیره انجمن و شرکتهای تجاری میبایست توسط بازرس پیش از شروع نمایشگاه بررسی شود و کنترل آن در حین و پس از برگزاری نمایشگاه امکان پذیر نخواهد بود، خواهشمند است با توجه به چالشهای موجود و با استناد به نامه شماره 203/503 مورخ 19/بهمن/ 1393 جناب عالی، محبت فرموده کتباً مشخص فرمائید که آیا اینجانب میبایست بهعنوان بازرس قانونی انجمن علمی، به وظایف خود ادامه دهم یا خیر .
جمهوری اسلامی ایران
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معاونت آموزشی
سرکار خانم دکتر میر محمدی
بازرس محترم انجمن علمی دندان پزشکی ایران
با سلام
در پاسخ به نامه شماره 124-90294 مورخ 9/2/94 به اطلاع می رساند که در خصوص مصوبه عمومی عادی به طور فوق العاده نوبت دوم مورخ 13/9/93 مبنی بر عزل بازرس انجمن علمی دندان پزشکی ایران استعلام حقوقی انجام گرفته و به زودی رای کمیسیون انجمن های علمی ارسال می گردد و لذا تا زمان تعیین تکلیف قطعی این کمیسیون سرکار عالی به عنوان بازرس انجمن علمی دندان پزشکی ایران به وظایف قانونی خود عمل نمائید.
دکتر علی رضا استقامتی
دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی
همان طور که مطالعه فرمودید من هنوز هم بازرس قانونی انجمن علمیدندانپزشکی ایران هستم وهنوز هم هیئت مدیره مانع کار بازرسی و حسابرسی از فعالیت مالی آن میشود. جنب کنگره 55 یک نمایشگاه برای فروش کالا برگزار شده است. اسناد این نمایشگاه مانند همه اسناد دیگر در زمان خود میبایست بررسی و مشخصات آن اعلام شود که امکان آن را به من ندادند.
همکاران عزیز. در بررسیهای خودم دریافتم در ایران برای اعمال اساسنامه یک نهاد غیر دولتی مانند انجمن علمی، خلاءهای قانونی چندی است که کارهای نکوهیده با استفاده از این خلاها انجام میشود . من به عنوان بازرس قانونی شما با تجربه ای که اندوخته ام طرحی تهیه کرده ام که به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهم کرد. نتیجه آن را پس از به سرانجام رسیدن به اطلاع شما سروران گرامیخواهم رساند تا پاسخی باشد به رای اعتمادی که در مجمع عمومی30/4/90 به من دادید و راه روشنی باشد برای بازرسانی که در انجمنهای علمی و صنفی به رای دهندگان خود وفادار میمانند.
21 اردیبهشت 1394
همکاران گرامی
با سلام. این روزها مرتب از من پرسیده میشود که آیا هنوز هم بازرس انجمن علمیدندانپزشکی ایران هستم یا خیر. زمانی که من پاسخ مثبت میدهم میگویند پس چرا به وظیفه قانونیات عمل نمیکنی.
اجازه میخواهم فرایندی را که طی شده به عرض برسانم و گزارش کارم را همان طور که در اساس نامه آمده است در مجمع عمومی ارائه دهم.
1)پروسه به انزوا کشاندن و حذف بازرس زمانی شروع شد که من خواهان حسابرسی عمل کرد مالی هیئت مدیره و روشن شدن وضعیت ساختمان سازی آن و به ویژه برگزاری نمایشگاه و بازار فروش کالا در جنب کنگره شدم. کارشکنی در کارِ بازرسی و پنهان کردن اسناد و چالشهای دیگر را پیشتر در گزارش مجمع عمومی آورده ام و همکاران بسیاری از آن اطلاع یافته اند.
2)برای مشورت و شنیدن راهنمائیها و نظرات همکاران و حل مسئله حسابرسی و ممانعتهای هیئت مدیره انجمن، در تاریخ 8/8/93 فراخوان برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده دادم که متاسفانه این مجمع عمومیتوسط تعداد اندکی از همکاران از مسیر قانونی خود خارج شد. بلافاصله پس از اتمام مجمع عمومی، اطلاعیه ای خدمتتان فرستادم که در آن آمده بود:
اطلاعیه بازرس انجمن علمی دندانپزشکی ایران
غیر قانونی اعلام کردن یک مجمع عمومی رسمی، بر اساس کدام قانون؟
همکاران عزیز دندان پزشک
صبح روز پنجشنبه 8/8/93 نوبت دوم مجمع عمومی برگزار گردید. 85 نفر به فراخوان بازرس پاسخ مثبت دادند.
با این که مجمع عمومی، در یک روز کاری و بیرون از کنگره علمی برگزار میشد و در عمل شهرستانیها امکان حضور نداشتند، این مجمع عمومی، پرشمارهترین مجمعی بود که در زمان فعالیت 19 ماهه این هیئت مدیره برگزار شد. از تک تک بزرگواران شرکت کننده که به فراخوان بازرس پاسخ مثبت دادند، جدای از این که موافق یا مخالف نظر بازرس بودند، از کادر اداری انجمن که با نظم و احساس مسئولیت کار کردند و از سایت هائی که با رعایت بی طرفی سهم بزرگی در اطلاع رسانی داشتند، صمیمانه سپاسگزاری میکنم.
در مجمع عمومی رأی اکثریت حاضران به عنوان رأی مصوب پذیرفته می شود، ولی نه مصوبهای خلاف قانون و اساسنامه.
نکته ای منفی در مجمع عمومی انجمن علمی پیش آمد که ناچارم در همین اطلاعیه به آن اشاره کنم. مجمع عمومی اعلام شده دستور جلسه معینی داشت و میبایست توسط هیئت رئیسه اجرا میشد. پس از رأی گیری برای هیئت رئیسه مشخص شد یک جمع 57 نفری وجود دارد که اکثریت حاضران در جلسه را شامل میشود. هیئت رئیسه برای تامین نظر این جمع که خود منتخب آنان بود، در عمل به تغییر دستور کار دست زد و با این که جلسه با حضور نماینده وزارت بهداشت رسمیت یافته بود، قانونی بودن مجمع عمومی را در ابتدای جلسه به رای گذاشت و سپس جلسه را غیر رسمی کرد ولی چون می دانستند با ترک جلسه، اعضای باقی مانده به لحاظ قانونی میتوانند جلسه را ادامه داده و مصوبات آنان قانونی خواهد بود، از ترک جلسه خودداری کردند و از تریبون هیئت رئیسه چند بار اعلام کردند که این جلسه گپی دوستانه است!!. این نخستین باری بود که در مجمع عمومی یک سازمان مردم نهاد چنین روشی ابداع شد. چنین بدعت گذاری ای قانونی بودن صلاحیت هیئت رئیسه و مصوبات مجمع را زیر علامت سوال میبرد.
اگر جمعی 57 نفره در مجمع عمومی اکثریت داشت نمیتواند «استبداد اکثریت» به وجود آورد و همه مرزهای قانونی تعیین شده را زیر پا بگذارد.
در چنین زمینه ای بود که یکی از اعضای هیئت مدیره، در برابر شرکت کنندگان در مجمع عمومی، معیارهای اخلاقی را در برخورد با همکاران رعایت نکرد و با ایراد اتهام به بازرس، تلاشش را برای شفاف سازی وضعیت مالی انجمن مستوجب زندان دانست!! من چنین سخنانی را نوعی ارعاب برای ترساندن بازرس توسط کسانی میبینم که از محاسبه باک دارند.
همکاران عزیز. متاسفم که به جای حل معضلات اساسی انجمن، چنین روشی در مجمع عمومی توسط همکارانی که اکثریت داشتند در پیش گرفته شد. با این حال این اعمال نمیتواند مشکلات جدی انجمن را پرده پوشی کند و یا ایجاد سدی در برابر بازرسی شود که به انجام وظیفه اش متعهد است. به شما اطمینان میدهم تا زمانی که بازرس انجمن هستم، به پیمانی که با رأی دهندگانم داشته ام وفادار خواهم ماند. بزودی با تشکیل هیئت تحقیق و تفحص، کار را برای روشن کردن وضعیت و شفاف سازی فعالیت مالی و کاری هیئت مدیره، بر اساس آن چه که در اساس نامه آمده است، آغاز خواهم کرد.
هیئت مدیره مجمعی مهندسی شده غیرقانونی با شرکت68 نفر تشکیل داد و با 53 رای، بازرس منتخب 420 عضو انجمن را عزل کرد. چنین کاری همان طور که در نامه ام به کمیسیون انجمنهای پزشکی نوشتم غیر قانونی بود. متن نامه چنین است.
شماره: 118-190993
موضوع: ابطال
مجمع عمومی13 آذر 93
بنام خدا
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
احتراماً در ساعت 20/10 روز دوشنبه 17/ 9/ 93 جهت بررسی اسناد مربوط به مجمع عمومی 13/ 9/ 93 به مسئول امور اداری انجمن ( آقای صداقت پور ) مراجعه کردم.
ایشان اظهار کردند که از طرف هیئت مدیره به ایشان متذکر شدند که برای بررسی اسناد الزاماً به هیئت مدیره درخواست بنویسم. در صورت موافقت ایشان می توانم این اسناد را بررسی کنم.
در همین حال آقای دکتر عبدالجواد رحیم پور خزانه دار انجمن در آنجا حضور یافتند و من این سؤال را از ایشان پرسیدم، ایشان گفتند که این تصمیم مجمع عمومی است.
من اعلام می کنم که در اختیار قرار ندادن اسناد و مدارک در اختیار بازرس قانونی انجمن جرم است و من پیگیر برخورد قانونی مقتضی با این امر خواهم شد. با تشکر
تاریخ: 22فروردین 1394
به: دکتر بیژن اخوان آذری
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
موضوع: اسناد نمایشگاه کنگره سال 94
با احترام. لطفاً همه اسناد و قراردادهای مربوط به نمایشگاه حداکثر تا دو هفته پیش از برگزاری کنگره و نمایشگاه برای بررسی آماده و در دسترس این جانب قرار گیرد.
پاسخ نامه چنین بود:
تاریخ:31/1/94
شماره: 162664/94
همکار محترم سرکار خانم دکتر میترا میرمحمدی
بازگشت به نامهی شماره ی123- 22.194 مورخ 22/1/94 به اطلاع می رساند، برابر صورت جلسه مجمع عمومی به عنوان عالی ترین مرجع تصمیم گیری انجمن دندان پزشکی ایران در تاریخ 13/9/1393 که به تایید نماینده محترم وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی رسیده است، مجمع مذکور بجای شما آقای دکتر جعفری( شفیع جعفری) را انتخاب نموده اند و ایشان از آن تاریخ تاکنون عهده دار وظایف مربوطه بوده اند و تایید می فرمائید که هیئت مدیره نمی تواند بر خلاف نظر مجمع عمل نماید.
دکتر غلام رضا غزنوی
رئیس هیئت مدیره
تاریخ: 16/2/1394
به: دکتر غلامرضا غزنوی
ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علمی دندان پزشکی ایران
موضوع: پاسخ به نامه 162664/94 مورخ 31/1/94
با سلام. نامه ای در تاریخ 22 فروردین 1394 به شماره 123-220194 با عنوان رئیس هیئت مدیره آقای دکتر بیژن اخوان آذری نوشتم. در پاسخی که شما فرستاده اید ( نامه شماره 162664/94مورخ 31/1/94 ) متوجه شدم رئیس هیئت مدیره تغییر کرده است. متاسفانه تا آن زمان تغییر رئیس هیئت مدیره در سایت انجمن و منابع رسمی اطلاع رسانی نشده بود . کادر اداری انجمن نیز بنا به دستور هیئت مدیره برابر نامه ای که در تاریخ 17/9/93 به هیئت مدیره نوشتم از مطالعه اسناد و دفاتر انجمن توسط من جلوگیری کرد و طبیعی بود که ندانم رئیس هیئت مدیره کیست.
2- در نامه ای که فرستاده اید خطای جدی اساسنامه ای وجود دارد که نشان میدهد میخواهید به گونه ای وانمود کنید که انگار پس از این همه سال در سمت رئیس هیئت مدیره بودن، هنوز هم اساسنامه را نمی دانید. ولی از نظر من به عنوان بازرس، این عذر پذیرفتنی نیست. بیشترین خطاهای عمدی اساسنامه ای و ابهامهای مالی ای که بررسی کردم در دوره ای اتفاق افتاده است که شما مسئولیت انجمن را به عهده داشتید.
3- بنا به اساسنامه انجمن علمی، پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرس، تا زمانی که صلاحیت برگزیدگان در انتخابات از سوی کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی تایید نشده و رسماً به انجمن ابلاغ نشده باشد، مسئولان قبلی به وظیفه خود ادامه میدهند. از تاریخ 30 تیر 1390 تا 17 فروردین 1391 یعنی نزدیک به دو سال چون هنوز هیئت مدیره جدید تایید صلاحیت نشده بود، هیئت مدیره سابق با مسئولیت جنابعالی به کار خود ادامه داد.
با این که نیازی به تایید مجدد وزارت بهداشت نداشتم برای گریز از دردسرهای اضافی، نامه ای به وزارت بهداشت نوشتم که پاسخ آن را پیوست کرده ام. همان طور که در نامههای پیشین نوشتم انتظار دارم دست از کارشکنیها برداشته و در راه بررسی وضعیت مالی انجمن مانع تراشی نکنید و همه اسناد و قراردادهای مربوط به نمایشگاه و فعالیت این دوره از هیئت مدیره را در اختیارم قرار دهید.
شماره: 124-90294
جناب آقای دکتر علیرضا استقامتی
دبیر محترم کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی
با سلام. در تاریخ 22-25 اردیبهشت 94 کنگره انجمن علمی دندان پزشکی ایران همراه با بازار فروش کالای دندانپزشکی ( نمایشگاه) برگزار میشود. قراردادهای منعقده بین هیئت مدیره انجمن و شرکتهای تجاری میبایست توسط بازرس پیش از شروع نمایشگاه بررسی شود و کنترل آن در حین و پس از برگزاری نمایشگاه امکان پذیر نخواهد بود، خواهشمند است با توجه به چالشهای موجود و با استناد به نامه شماره 203/503 مورخ 19/بهمن/ 1393 جناب عالی، محبت فرموده کتباً مشخص فرمائید که آیا اینجانب میبایست بهعنوان بازرس قانونی انجمن علمی، به وظایف خود ادامه دهم یا خیر .
جمهوری اسلامی ایران
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معاونت آموزشی
سرکار خانم دکتر میر محمدی
بازرس محترم انجمن علمی دندان پزشکی ایران
با سلام
در پاسخ به نامه شماره 124-90294 مورخ 9/2/94 به اطلاع می رساند که در خصوص مصوبه عمومی عادی به طور فوق العاده نوبت دوم مورخ 13/9/93 مبنی بر عزل بازرس انجمن علمی دندان پزشکی ایران استعلام حقوقی انجام گرفته و به زودی رای کمیسیون انجمن های علمی ارسال می گردد و لذا تا زمان تعیین تکلیف قطعی این کمیسیون سرکار عالی به عنوان بازرس انجمن علمی دندان پزشکی ایران به وظایف قانونی خود عمل نمائید.
دکتر علی رضا استقامتی
دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی
همان طور که مطالعه فرمودید من هنوز هم بازرس قانونی انجمن علمیدندانپزشکی ایران هستم وهنوز هم هیئت مدیره مانع کار بازرسی و حسابرسی از فعالیت مالی آن میشود. جنب کنگره 55 یک نمایشگاه برای فروش کالا برگزار شده است. اسناد این نمایشگاه مانند همه اسناد دیگر در زمان خود میبایست بررسی و مشخصات آن اعلام شود که امکان آن را به من ندادند.
همکاران عزیز. در بررسیهای خودم دریافتم در ایران برای اعمال اساسنامه یک نهاد غیر دولتی مانند انجمن علمی، خلاءهای قانونی چندی است که کارهای نکوهیده با استفاده از این خلاها انجام میشود . من به عنوان بازرس قانونی شما با تجربه ای که اندوخته ام طرحی تهیه کرده ام که به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهم کرد. نتیجه آن را پس از به سرانجام رسیدن به اطلاع شما سروران گرامیخواهم رساند تا پاسخی باشد به رای اعتمادی که در مجمع عمومی30/4/90 به من دادید و راه روشنی باشد برای بازرسانی که در انجمنهای علمی و صنفی به رای دهندگان خود وفادار میمانند.