سلام
چه عجب برای این قشرمظلوم یه جایی به فکرافتاد که اقلاً اسمشونو ببره!!!
من و همکارانم مشکلات زیادی داریم که امیدوارم در صورت طرح در این تالار اهمیتی بدهید.
چه عجب برای این قشرمظلوم یه جایی به فکرافتاد که اقلاً اسمشونو ببره!!!

۹ آبان ۱۳۸۵ ۰۹:۰۷:۰۶
سلام
چه عجب برای این قشرمظلوم یه جایی به فکرافتاد که اقلاً اسمشونو ببره!!! ![]() |
|
|
۷ شهریور ۱۳۸۶ ۱۵:۵۸:۵۲
سلام به عزیزان ایردن و این همکار جوان آتیشی!!
حق با شماست دکتر عزیز ولی آخه وقتی یه گروهی تواین مملکت هستن و در زمینه دندانپزشکی هم کار میکنن چرا اسمشون حذف بشه؟!!!!!!! |
|
|
۱۳ مهر ۱۳۸۶ ۲۱:۰۱:۱۳
سلام . اگر می شود یکی توضیح دهد که چطور می توانیم کمک دندانپزشک تجربی شویم .در کجا تحصیل کنیم
|
|
|
۱۳ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۴۷:۱۷
سلام
اینم جایگاه این عزیزان در وزارت بهداشت درمان. چرااز ایردن انتظار دارید نادیده بگیره؟ |
|
|
۸ خرداد ۱۳۹۱ ۲۰:۴۸:۵۲
همکار خوب دلسوز ایردن! هیچ نام و ایمیلی -ولو مستعار- از خود نگذاشتهاید که بتوان حداقل شما را به نام خطاب کرد. چه خوب است اگر آنها که برای جامعه و یا حرفهی خود دل میسوزانند و برای دیگران تاسف می خورند، لااقل با جسارت کافی، از طرح نام خود ابایی نداشته باشند. این که گفتهاید افراد شاغل در یک حرفه قانونی را نباید مطرح کرد، بر چه مبنای منطقی، عقلی یا علمی است؟ آیا فکر میکنید که تاسف برای ایردن اصل مشکل را حل می کند؟ آینه چون نقش تو بنمود راست
خود بشکن، آینه شکستن خطاست ایردن تنها یک آینه شفاف و صادق است نه بیش و نه کم. اگر از شرایط ناراضی هستید، مشکل را جایی دیگر بیابید. بستن دهان آنها که حقایق را نمایان میکنند، نمی تواند مشکل گشا باشد. فرض کنیم که ایردن ساکت شد، آیا موضوع موردنظر شما حل شده است و این قشر حذف می شود؟! اگر تصورمیکنید که همت یا قدرت حل مشکلی را دارید، ابتدا باید صورت مساله را بدانید، بعد آن را کارشناسانه تحلیل نمایید و در نهایت سعی کنید که از راههای پذیرفته شده آن را «حل» کنید. آیا خود شما همکار معترض به «طرح مساله از سوی ایردن»، تا چه حد در تجمعات و فعالیتهای حرفهای خود مشارکت می کنید؟ تاکنون چه قدمهایی در کاهش معضلات مدیریت دندانپزشکی برداشته اید؟ چه راه حلهایی برای همین موضوع تداوم حضور درمانگران تجربی اندیشیده و در کدام مجامع حرفه ای طرح موضوع کرده اید؟ و... در ایردن درباره این مقولهها سخن بگویید و حاصل «اندیشه»تان را مطرح کنید نه واکنش «احساسی» خویش را. ما را به «سکوت» و «سانسور» دعوت نکنید، خود دهان را اندیشیده بگشایید و کارشناسانه رهنمود بدهید. تنها «حذف صورت مساله» و «سربردن زیر برف» برای ندیدن موضوع، مشکلگشایی» نمیکند، بلکه «عقدهنمایی» می کند! در جوامع پیشرفته، دهان رسانه را نمیبندند، بلکه قانونگزاران و مجریان درست برگزیده میشوند تا «قانون»، کارشناسانه تدوین شود و «نظارت»، بیطرفانه اعمال گردد! در امریکا و کانادا دندانسازهای تجربی برای خود انجمنهای رسمی پذیرفته شده و قانونی دارند. آدرسوب چند مورد از جوامع دندانسازی تجربی کشورهای متمدن را در زیر ملاحظه کنید: امید که شاد، خیرخواه، اندیشمند و آرام باشید. با احترام - ایردن توضیح: از آنجا که اعتراض فوق با مضمونی مشابه، مجددن برای ایردن ارسال گردید، به جای تکرار آن، تنها به ویرایش و تکمیل پاسخ پیشین ایردن بسنده شد. |
|
|
۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۶:۵۹:۱۴
با سلام
اینجانب حدود 3 سال هست که به عنوان تکنسین ساخت پروتز های دندانی و 2 سال هم تو کار مطب دندانپزشکی البته از نوع تجربی مشغول به کار هستم. با اینکه بدون هیچ مشکلی و سختی مشغول به این کار هستم اما علاقه دارم از راه تحصیل به ادامه و ارتقا این رشته {دندانپزشکی یا کمک دندانپزشکی} بپردازم ولی متاسفانه هیچ اخباری و هیچ اطلاعاتی در این زمینه موجود نیست. لطفا اگر مطلبی یا کمکی در توان دارین لحاظ بفرمایید ... در ضمن مدرک اینجانب سوم راهنمایی هست. با تشکر
ویرایش: |
|
|
۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۷:۴۱:۳۵
هر وقت تو این مملکت دندان ساز ها جمع شدن، تازه میتونید دم از قانون و اینکه دندونپزشک عمومی میتونه ارتو انجام بده یا نه!
|
|
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۳۱:۰۹
شهروند گرامی. با سلام. برای ادامه تحصیل در رشته دندان پزشکی ابتدا باید دوره دبیرستان را به پایان برسانید. چنان چه وضعیت درسی مناسبی داشتید می توانید کنکور داده وارد یکی از دانشکده های دولتی یا آزاد یا غیر انتفاعی (پردیس بین الملل) شوید و در رشته دندان پزشکی تحصیل کنید. اگر امکان آن را دارید می توانید از یکی از دانشکده های خارج از کشور پذیرش بگیرید و با ضوابطی که در آن زمان در ارزش گذاری مدرک ها و دانشگاه های خارج از کشور وجود خواهد داشت به ایران برگردید و کار دندان پزشکی را شروع کنید. موفق باشید. |
|||
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۷:۰۵
با عرض معدرت آدم به یاد تنازع بقا می افته !
چه شارلاتانيسمی بر حوزه دندان پزشکی حاکمه! |
|
|
۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵:۴۷
آقای ناصر صالحی، کاربر محترم،
دوره آموزشی ساخت پروتزهای دندانی یا دندانسازی در دو سطح «کاردانی» و «کارشناسی» در دانشکده های دندان پزشکی کشور ارائه می شود. برای گذراندن هریک از این دوره ها، پذیرش در کنکور سراسری و کسب حد نصاب لازم برای رشته و دانشکده ضرورت دارد. گذراندن این رشته نیز مانند سایر رشته ها به روشنی در دفترچه آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها مشخص شده که در صورت قبولی در کنکور و گذراندن دوره دو یا چهارساله تحصیلی می توانید وارد بازار کار دندانسازی شوید. مهم ترین دانشگاه های ایران که این رشته را ارائه می دهند عبارتند از تهران، گرگان، تبریز، یزد، سبزوار، اصفهان و دانشگاه آزاد تهران هدف این رشته تربیت متخصصان موردنیاز لابراتوارهای دندان پزشکی مراکز آموزشی، درمانی دولتی و خصوصی است. با توجه به توانمندیهایی که تحصیل کرده ی این رشته در طی دوره تحصیل کسب میکند، به راحتی میتواند در بازار کار جذب شود. فارغالتحصیلان این رشته میتوانند هم به صورت مستقل اقدام به تأسیس لابراتور کنند و هم در مراکز دندان پزشکی فعالیت کنند. هر دندان پزشک عمومی یا ارتودنتسیت برای ساخت دندان مصنوعی یا دستگاه های ارتودنسی نیاز به همکاری یک تکنیسین پروتزهای دندانی دارد.این رشته یکی از پر درآمد ترین رشته های تحصیلی، بخصوص در کشور هایی مثل ترکیه، کشورهای آسیای مرکزی و کشورهای اروپایی است. در ایران رشته دانشگاهی «ساخت پروتزهای دندانی» به دلیل نوپا بودن کمی ناشناخته است و همچنین حضور جمعیت زیادی از افراد تجربی و فاقد تحصیلات دانشگاهی که در این حوزه -عمدتا به صورت غیرمجاز- به کار مشغول هستند، موجب عدم توجه کافی به این رشته شده ولی در کشورهای پیشرفته، دندانسازی جایگاه ویژه ای دارد. هزینه ی تحصیل این رشته در برخی دانشگاه های اروپا حتی از رشته ی دندان پزشکی نیز بیشتر است و جزء رشته های لوکس محسوب می شود. امکان ادامه ی تحصیل بعد از کارشناسی نیز برای این رشته در بسیاری از کشورها وجود دارد. یکی از گرایش های این رشته برای ادامه تحصیل، رشته ی «دکترای مواد دندانی» است که به عنوان مثال در ترکیه وجود دارد. واحدهای درسی این رشته و همچنین سایر قوانین و مقررات مربوط به آن در بخش |
|
|
۸ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳:۰۵
تکنسین تجربی دندانسازی هستم، می خواستم ببینم تو کشورسوئد واسه من کار گیر میاد؟
اگه هست شرایطش چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|
|
۱۴ دی ۱۳۹۴ ۰۰:۱۶:۳۰
می خواستم بدونم آیا در دانشگاه آزاد برای دندانسازی امکان تحصیل هست؟ در دانشگاه علمی کاربردی چطور؟
|
|
|
۱۴ دی ۱۳۹۴ ۰۰:۲۵:۲۴
من دندانساز تجربی و فاقد مدرک و مجوز کارگاهی هستم. لطفن برای گرفتن مجوز، راهنماییم کنید. ممنون
|
|
|